Sådan vælger du den bedste psykolog i Århus

Psykolog i Århus - Hanne Knudsen

Der kan være mange gode grunde til at skulle opsøge en autoriseret psykolog. Vi kommer igennem forskellige faser og kriser gennem livet. Her er det ikke alle problemstillinger, følelser eller kriser, som vi er i stand til at håndtere selv. Det kan derfor være godt givet ud at række ud efter professionel hjælp.

Bare det at du er kommet så langt i din proces, hvor du anerkender det aktuelle problem og søger efter en autoriseret psykolog gør, at du kan få den rette hjælp.

Der er dog mange psykologer at vælge mellem rundt i hele landet. Det kan derfor hurtigt blive en jungle for de fleste at finde frem til den rette psykolog. Derfor hjælper vi dig med 3 gode råd.

Her er 3 gode råd til at vælge den bedste psykolog

For det første bør du indsnævre din søgning, så du søger lokalt i den by, hvor du holder til. Det vil naturligvis også gøre logistikken lettere for dig, når du skal have en samtale med psykologen.

Et andet godt råd til at vælge den bedste psykolog, er at se efter hvad den enkelte psykolog er specialiseret i. Generelt er fagligheden altid høj, når du kontakter en psykolog, men der kan være et område, som den enkelte psykolog har valgt at fokusere på.

Det tredje og sidste råd er, at finde ud af, hvordan den aktuelle psykolog arbejder, og om det er det rette match. Det kan du gøre ved at læse om den enkelte psykolog på hjemmesiden. Her kan du enten ringe eller skrive til den aktuelle psykolog for at se om, du har den rette mavefornemmelse til at starte et forløb.

Hvilken psykolog i Århus er bedst?

Det er svært at sige, hvem der er bedst. Men hvis du kigger på erfaring og klient tilfredshed, så er der ingen tvivl om at psykolog Hanne Knudsen er et godt bud på en psykolog i Århus.

Hanne Knudsen, psykolog i Århus

Hanne blev færdig uddannet Cand. Psych fra Århus Universitet. I 2002 blev hun autoriseret af Psykolognævnet, Socialministeriet siden er hun nu godkendt specialist i klinisk psykologi/psykoterapi under Dansk Psykologforening foruden at være godkendt supervisor på specialist niveau under Dansk Psykologforening.

Om Hanne Knudsen

Hanne Knudsen

Se også

Sådan gør Shopside Black Friday til en mere bæredygtig begivenhed

Black Friday er kendt som en af de største shoppingdage i året, men det er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT