32-årig sigtet i Emilie Meng-sag og flere andre sager

Hvad sker der? Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har på et pressemøde fortalt, at den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige, også bliver sigtet for blandt andet drab i sagen om Emilie Meng i 2016 og for voldtægtsforsøg i en sag fra november sidste år.

Sigtelserne mod en 32-årig mand, der sigtet for bortførelsen af en 13-årig pige, er nu udvidet

Den 32-årige mand som sidder varetægtsfængslet for bortførelse og voldtægt af en 13-årig pige, er nu også blevet sigtet i forbindelse med drabet på Emilie Meng.

Han er konkret sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emilie Meng.

Det melder politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Rune Nilsson ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ud på et pressemøde.

Han har siddet varetægtsfængslet i sagen siden 17. april, hvor han er sigtet for frihedsberøvelse, flere tilfælde af voldtægt, vold og trusler om vold mod den 13-årige pige. Han har allerede ved grundlovsforhøret erkendt dele af sigtelsen.

Ekstra Bladet rakte kort før dagens pressemøde ud til hans nuværende forsvarsadvokat, Karina Skou, for at spørge, hvorvidt hendes klient var blevet sigtet i Emilie Meng-sagen. Hun svarede kortfattet på en mail til Ekstra Bladet:

‘Jeg har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt, desværre.’

Ekstra Bladet har siden anholdelsen af den 32-årige mand afsløret, at han for flere år siden er blevet afhørt i forbindelse med drabssagen.

Mens pressemødet stadig var i gang, men efter nyheden om sigtelsen i Emilie Meng-sagen, rakte Ekstra Bladet ud til den 32-årige mands forsvarer, Karina Skou. Hun kan oplyse, at hendes klient nægter sig skyldig.

Kidnapningssagen og Emilie Meng-drabet har mange ligheder, Ekstra Bladet har tidligere beskrevet ligheder og forskelle her.

 

 

Det fortalte politiet på pressemødet:

 • På dagens pressemøde kunne Kim Kliver og Rune Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortælle, at den 32-årige mand, der er sigtet i sagen om bortførelse af en 13-årig pige, nu også er sigtet i flere sager.
 • Han er sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emilie Meng.
 • Manden er også sigtet i en voldtægtssag fra november sidste år, der hidtil har været uopklaret. Han skulle have truet og overfaldet kvinden med kniv. Kvinden gjorde så meget modstand, at hun slap væk.
 • Den 32-årige nægter sig skyldig i de sigtelser, der kom frem onsdag, fortæller hans advokat, Karina Skou, til Ekstra Bladet.
 • Om den sigtede er tidligere straffet, ville politiet ikke komme ind på under pressemødet.

Det ved vi om sagen

 • Den 32-årige mand blev mandag 17. april varetægtsfængslet frem til 11. maj efter et grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Det blev afholdt for lukkede døre.
 • Manden er sigtet for langvarig frihedsberøvelse af en 13-årig pige fra lørdag klokken 11.43 og frem til søndag eftermiddag samt voldtægt. Ifølge sigtelsen var pigen først tilbageholdt på en adresse i Sorø og senere på adressen ved Korsør.
 • Han erkender delvist sigtelserne mod ham, men det er uvist, hvad han erkender, og hvad han bestrider.
 • Anklagemyndigheden fremførte i grundlovsforhøret, at det er muligt, at der er gerningsmænd på fri fod i sagen. Dørene ved grundlovsforhøret blev lukket, så mandens forklaring og politiets beviser hemmeligholdes.
 • Siden har flere medier påpeget ligheder mellem bortførelsessagen og sagen om Emilie Meng, der blev bortført i juli 2016 i Korsør og senere samme år fundet død.
 • Politiet har ikke villet svare på spørgsmål om sammenfald mellem de to sager. Politiet har efter anholdelsen af den 32-årige mand oplyst, at det i forbindelse med efterforskningen ville se på uopklarede sager.
 • Ekstra Bladet har afdækket, at den 32-årige i sin tid faktisk blev afhørt i forbindelse med efterforskningen af Emilie Meng-sagen.
 • B.T. har ydermere beskrevet, at politiet for nylig har beslaglagt en Hyundai i Slovakiet, som den 32-årige tidligere har ejet. Netop en Hyundai indgik også i efterforskningen af Emilie Meng-sagen.
 • Den 32-årige er beskyttet af et navneforbud.

 

Om Frederik Jensen

Frederik Jensen

Se også

En 31-årig person er blevet idømt seks års fængsel, efter at have kørt en tysk ægtepar ihjel

I juli sidste år resulterede en fatal ulykke i, at et tysk ægtepar mistede livet, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT