32-årig i Filippa-sagen blev afhørt om Emilie Meng – bil beslaglagt i Slovakiet

Gennembrud i sagen om Emilie Meng-sagen: 32 årig sigtet i Filippa-sagen blev også afhørt i Emilie Meng-sagen. Derudover er sigtets tidligere bil beslaglagt i Slovakiet. Foto: Politi

Ifølge en artikel i Ekstra Bladet blev den 32-årige mand, som er blevet anholdt i forbindelse med bortførelsen af 13-årige Filippa, afhørt om Emilie Mengs forsvinden for flere år siden.

Kilde: Ekstra Bladet og Se & Hør

En 32-årig mand, der blev anholdt i forbindelse med bortførelsen af 13-årige Filippa, og som har været i varetægtsfængsel siden den 16. april, er blevet afhørt om Emilie Mengs forsvinden for flere år siden.

Ifølge Ekstra Bladet har kilder med indgående kendskab til den anholdte fortalt, at han blev afhørt om sagen, da han i 2016 ejede en sølvgrå Hyundai i30, samme bilmodel som politiet efterlyste i forbindelse med Emilie Mengs drab.

Kilderne ønsker ikke at stå frem med navn, men de har ifølge Ekstra Bladet vist dokumentation for, at de kendte den anholdte for syv år siden.

Manden har angiveligt selv fortalt bekendte, at han blev kontaktet af politiet i forbindelse med sagen.

Bistandsadvokaten for Emilie Mengs mor har udtalt, at politiet har en vigtig forpligtelse til at undersøge alt omkring bilen, og at alle midler bør tages i brug.

Billedet er fra en rekonstruktion, politiet lavede ud fra nogle meget dårlige overvågningsbilleder af et køretøj ved stationen. I arbejdet med videomaterialet fandt de frem til, at bilen formentlig var en Hyundai. Foto: Politi

Gennembrud i Emilie Meng-sagen

Medie: Politiet har fundet sølvgrå Hyundai i30 i Slovakiet

Kilde: Ritzau og B.T.

Ifølge B.T. har politiet fundet og beslaglagt en sølvgrå Hyundai i30 i Slovakiet, som skulle have tilhørt den 32-årige mand, der er sigtet for bortførelsen af 13-årige Filippa.

Bilen skulle også have været ejet af den samme mand i sommeren 2016, da Emilie Meng forsvandt. B.T. har talt med bilens nye ejere i Slovakiet, som har vist en kvittering for beslaglæggelsen til avisen.

Familien har også vist en tidligere registreringsafgift som dokumentation for, at den sigtede tidligere ejede bilen.

Politiet havde tidligere efterlyst en lignende bil i forbindelse med efterforskningen af Emilie Mengs forsvinden i 2016.

Ifølge B.T. blev den sigtedes bil totalskadet i 2021 og solgt til en autoophugger i Danmark.

B.T. har set dokumentation, som peger på, at bilen senere blev importeret til Slovakiet. Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har endnu ikke kommenteret på oplysningerne.

Tidligere har politiet bekræftet, at man efterforsker den 32-årige mand i relation til andre uopklarede sager.

 

PresseDirect.dk følger sagen tæt på – læs også:

 

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

En 31-årig person er blevet idømt seks års fængsel, efter at have kørt en tysk ægtepar ihjel

I juli sidste år resulterede en fatal ulykke i, at et tysk ægtepar mistede livet, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT