Hvilke positioner skal nyrige Brøndby forstærke?

Brøndby IF har fået et massivt økonomisk boost efter, at Global Football Holdings opkøbte klubben, men hvem skal klubben fra Vestegnen købe?

Brøndby går ind i et af de mest spændende transfervinduer i lang tid til januar. De ligger i øjeblikket på tiendepladsen i Superligaen, men med mange millioner i ryggen fra Global Football Holdings kan fansene forvente massive indkøb. Men hvor skal sportsdirektør Carsten V. Jensen forstærke holdet?

Målmand: 

Brøndby har en af Superligaens bedste målmænd i unge Mads Hermansen. Derudover har de en fremragende reservemålmand i Thomas Mikkelsen samt U20-landsholdsmålmanden Jonathan Ægidius. Medmindre Mads Hermansen bliver solgt til januar, hvilket ikke forventes, så skal Brøndby ikke ud og hente en målmand endnu.

Forsvar: 

Brøndbys defensiv var rystende usikker i løbet af efteråret. Brøndby har brug for en ny højreback, da hverken Jens Martin Gammelby eller Sebastian Sebulonsen har niveauet til at spille dem tilbage i toppen. Derudover kan der blive brug for en ny centerforsvarer, hvis Andreas Maxsø endelig får opfyldt sin drøm om at skifte til udlandet. Anførerens kontrakt udløber efter sæsonen, så det vil give mening for Brøndby at sælge ham nu, så de kan få lidt penge i kassen for ham.

Midtbane: 

Brøndby har hentet et hav af midtbanespillere i løbet af de sidste år, men kæden har alligevel brug for forstærkning. Brøndby kunne godt bruge en ny defensiv midtbanespiller i stedet for Josip Radosevic samt en dynamisk offensiv midtbanespiller. Brøndbys kreative midtbanespillere, Anis Slimane og Mathias Greve, mangler begge fart, så en Jesper Lindstrøm-type ville pynte gevaldigt.

Angreb: 

Brøndby ser ud til at have fundet en potentiel Superliga-topscorer i Ohi Omoijuanfo. Den norske angriber er dog meget alene, og Brøndby kunne godt bruge mere bredde oppe foran. Mathias Kvistgaarden, Simon Hedlund og Marko Divkovic er ikke store målscorere, og det går udover både bredden samt alsidigheden, at den nye træner ikke har bedre alternativer. Så en ny angriber bør være et must.

Om tokemt

Avatar

Se også

Den Ultimative festival Pakkeliste

Sommeren er over os, og det betyder en ting: Det er tid til festival og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT